Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:glicerina
Id-ul tau:24434
Motivul banului:trol
De ce doresti unban?:pentru că susțin sa că știu să fac roleplay calitativ dar când văd că în jurul meu că nu se face pic de ro nu fac și eu și va rog să îmi dați unban pentru că este unicul server care m-am simțit bine și am depus mult efort
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Member
sper sa am Sața sa iau unban

Atașamente

• FiveM_by_Cfx.re_28_07_2024_17_02_56.png
    FiveM_by_Cfx.re_28_07_2024_17_02_56.png
    131 KB · Vizualizări: 16
New member
Numele tau:glicerina
Id-ul tau:24434
Motivul banului:trol
De ce doresti unban?:pentru că susțin sa că știu să fac roleplay calitativ dar când văd că în jurul meu că nu se face pic de ro nu fac și eu și va rog să îmi dați unban pentru că este unicul server care m-am simțit bine și am depus mult efort
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
ai o filmare cu motivul banului?

Member
explicație:abia ce sa terminat un bon poliția mă urmărește îmi trage la roti că sunt wanted.Masina mea la vama mare se strica și intră poliția in mine eu nu rulez și mă sau jos și fug apoi poliția trage in mine mă omoară și polita repeta "pisat de măgar gang" când sunt mort apoi îmi dă trusa fara sa ruleze și eu fug apoi mă omoară dinou și îmi face tk pentru troll

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus