Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Denis
Id-ul tau:834
Motivul banului:ck-scam - cerere unban haos.gg/form
De ce doresti unban?:pt ca am dat scam pe bani murdari el a spus ca vrea 400 nu 400k si eu iam dat cat a cerut și am primit ban+ck
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Well-known member
Am vazut o filmare in care ai dat un anunt la CNN si ai spus ca vinzi bani murdari , ti a spus cat ceri pe 400k (chiar am fost atent si asa a spus) mi se pare ca ai zis 200k sau nu mai stiu cat , dupa ce v ati intalnit ti a dat bani iar tu i ai dat doar 400 in loc de 400.000 bani murdari, deci ban ul ramane o sa primesti imd ck.

New member
Am vazut o filmare in care ai dat un anunt la CNN si ai spus ca vinzi bani murdari , ti a spus cat ceri pe 400k (chiar am fost atent si asa a spus) mi se pare ca ai zis 200k sau nu mai stiu cat , dupa ce v ati intalnit ti a dat bani iar tu i ai dat doar 400 in loc de 400.000 bani murdari, deci ban ul ramane o sa primesti imd ck.
Pai când neam întâlnit lam întrebat dacă vrea 400 și el a zis ca da

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus