Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Locco
Id-ul tau:25343
Motivul banului: Scam
De ce doresti unban?: pentru ca am dat scam de o masina , am inteles prin primul anunt ca am voie , astazi am facut tk am vorbit si cu razvan si cu skay si mi sa spus ca daca au trecut 24 de ore sa stau linistit , si ca daca nu sa deschis ooc e ok plus ca am si filmare cu ce mi-a spus adminul razvan ca sa il las in pace pe baiatul care ma tot santaja cu ck astazi pe discord si skay mia spus sa stau fara griji ca daca au trecut 24 de ore este ok xi ii pot ignora pe baietii. Multumesc si sper ca se poate rezolva.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu este
Filmare :
(stiu ca este putin lagata dar se intelege mare parte)

Well-known member
Referitor la acest anunt vad ca foarte multi ati inteles gresit. Nu se sanctioneaza doar scam-ul la BARBUT IC, restul scam-urilor se sanctioneaza fie IC sau OOC. doar barbut-ul nu se sanctioneaza. De acum incolo sa stiti si sa fiti atenti la scam-uri.
Daca ai dat scam de o masina ic se sanctioneaza , cum scrie si mai sus

New member
Console
Referitor la acest anunt vad ca foarte multi ati inteles gresit. Nu se sanctioneaza doar scam-ul la BARBUT IC, restul scam-urilor se sanctioneaza fie IC sau OOC. doar barbut-ul nu se sanctioneaza. De acum incolo sa stiti si sa fiti atenti la scam-uri.
Cine ti a dat ban ? @El Locco

New member
Sunt dispus sa dau mașină înapoi tot dar mi sa spus din partea adminilor că totul e ok

New member
Scamul fusese dat acum 4 zile și abea ieri au început să se plângă, va rog unban am aproape 500 de ore pe lângă asta scamul fusese dat înaintea celui de-al doilea anunț .Multumesc

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus