Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Șeptaru
Id-ul tau:7707
Motivul banului:m-am dus pana la baie si am lasat fivem-ul deschis si sora mea a venit la pc si a intrat in oameni cu masina si am primit ban pt ca am avut 3 avertismente
De ce doresti unban? Pentru ca a fost o greseala si nu ma jucam eu va rog mult promit ca nu o sa se mai intample este singurul sv de fiveM care imi place am 200 de ore va rog mult
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Ultima editare:
Active member
Numele tau:Șeptaru
Id-ul tau:7707
Motivul banului:m-am dus pana la baie si am lasat fivem-ul deschis si sora mea a venit la pc si a intrat in oameni cu masina si am primit ban pt ca am avut 3 avertismente
De ce doresti unban? Pentru ca a fost o greseala si nu ma jucam eu va rog mult promit ca nu o sa se mai intample este singurul sv de fiveM care imi place am 200 de ore va rog mult
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
asta e a 3 a cerere de unban te rog frumos sa intelegi ca banul o sa expire peste acele 7 zile. Ai acumulat 7 avertismente te rog sa nu mai faci cerere de unban. daca vrei unban il poti cumpara la denis
Banul ramane T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus