Secțiune navigare

unban/unjail 3warns, ultimul mi s a parut ciudat

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Denis (DenisNHD ing)
Id-ul tau:1032
Motivul banului:3warns
De ce doresti unban?:mi s a parut ciudat ultimul warn, as vrea sa vada cnv mai mare sa am un raspuns mai exact
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) : nu am si pe discord
explicatie(si punctul meu de vedere) :

un baiat a facut id check fara motiv, l am catalogat ca failrp , motiv pt care am facut ticket atunci, pt ca s a deschis si ooc, s a permis si chineza si etc.. si de asta n am mai vzt rostu sa plec de acl, orc pana sa vina ingeras, s a zis ft multa chineza eu terminasem rp ul cu baietii, urma sa plec, totusi am stat acl, dar nu m am bagat, doar l am intrebat pe urma "de ce a facut lucrul asta" , sa am un motiv pe gopro am incercat sa evit sa vb in alti termeni sau sa dau mai multe explicatii, pe urma s a permis chineza de cam toti, nu mai exista conv ic si am incercat sa i explic in mare parte dc i am fct tk\
bonul era deja facut, acum, vedeti filmare

link:

Member
Membru staff
salut m-am uitat atent la filmare din cate vad cam toti ati spus bon asa ca toti ati deschis ooc plus da ai facut ticket in rp rp se termini atunci cand toata actiunea este terminata. Deci banul va ramane .T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus