Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Robert faraonu
Id-ul tau:12161
Motivul banului:motivul mai jos
De ce doresti unban?:motivul mai jos
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

În seara aceasta mi-am luat ban deoarece fratele meu mai mic a intrat pe alt server în timp ce eu eram plecat, iar din neatenție am lăsat PC-ul deschis. Din acest motiv s-a ajuns la această situație neplăcută, iar eu am pierdut tot ce am realizat până acum. Înțeleg pe deplin că regulile trebuie respectate și îmi asum greșeala, deoarece responsabilitatea îmi aparține mie în totalitate. Aș vrea, dacă se poate, să discutăm despre posibilitatea unui unban sau a unei înțelegeri. Regret sincer cele întâmplate și pot garanta că o astfel de situație nu se va mai repeta. Voi fi mult mai atent pe viitor și voi lua toate măsurile necesare pentru a evita orice problemă asemănătoare. Acest server de FiveM înseamnă foarte mult pentru mine. Aici mi-am petrecut o mare parte din timpul liber, mi-am făcut prieteni, am trăit momente frumoase și pot spune cu sinceritate că am crescut odată cu comunitatea. Nu îmi doresc să schimb serverul, deoarece m-am atașat foarte mult de el și apreciez munca depusă de staff pentru a menține o comunitate serioasă și plăcută. Sper să îmi acorzi o a doua șansă și să îmi permiti să continui să fac parte din această comunitate. Îți mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj și pentru înțelegere.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus