Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: percutie
Id-ul tau: 29567
Motivul banului: jefuirea persoanelor angajate la un job legal(am fost la jaf,am picat un diicot si am furat un ghiozdan de pe el)
De ce doresti unban?: deoarece vr sa ma joc pe sv si ca mi se pare cam aiurea sa iau ban pt ca am luat de pe un diicot un ghiozdan,iar dupa ce mi am dat seama ca n am voie am vrut sa ma duc sa il pun la loc si a aparut adminul.Eu recunosc ca n am citit noul regulament si il stiam doar pe cel vechi.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

1718314788683.png

Member
Numele tau: percutie
Id-ul tau: 29567
Motivul banului: jefuirea persoanelor angajate la un job legal(am fost la jaf,am picat un diicot si am furat un ghiozdan de pe el)
De ce doresti unban?: deoarece vr sa ma joc pe sv si ca mi se pare cam aiurea sa iau ban pt ca am luat de pe un diicot un ghiozdan,iar dupa ce mi am dat seama ca n am voie am vrut sa ma duc sa il pun la loc si a aparut adminul.Eu recunosc ca n am citit noul regulament si il stiam doar pe cel vechi.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Vezi atașament 1168
bun,ai timp 24h sa citesti regulamentul,iar dupa asta vei primi si unban,dar vreau sa citesti acel regulament si la urmatoarea abatere sa fi asumat la sanctiune standard.gif

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus