Secțiune navigare

unban pe fivemNumele tau:

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: tavi.
Id-ul tau: 24172
Motivul banului:troll
De ce doresti unban?: sunt constient de greseala mea dar totusi am decat 10 ore si cred ca am fost sanctionat prea aspru pentru orele mele , sper sa mi dati unban pentru ca imi place foarte mult comunitatea sv si vreau sa continui sa fac parte din rp de pe haos de aceea sunt aici , va rog.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

New member
Membru staff
Salut tavi , inafara de faptul ca faci un troll. de asemenea continuai si cu tickete peste tickete(sa ti dau 100 de lei sa joci la aparate)
Din punctul meu de vedere banul v a ramane
T/C

New member
Salut tavi , inafara de faptul ca faci un troll. de asemenea continuai si cu tickete peste tickete(sa ti dau 100 de lei sa joci la aparate)
Din punctul meu de vedere banul v a ramane
T/C
Salut , nu știu de unde ai scos că aș fi făcut tickete peste tickete, cerand 100 de lei sa joc la aparate dar e complet greșit. Dacă ai dovezi, le aștept. Dacă nu, te rog să nu mai arunci vorbe aiurea. Eu știu ce am făcut și ce nu. Esti admin , stiu ca nu iti trebuie filmare sa dovedesti ceva dar nu iti inteleg motivul de a minti .

New member
in continuare astept si parerea unui grad mai mare care sa ia in considerare orele mele , jailurile mele , motivul poate si afirmatiile gresite ale lui @cavalxd

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus