Secțiune navigare

UNban Fara motiv ma jur

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ivan
Id-ul tau:707
Motivul banului:Bug abuse
De ce doresti unban?:FIidca nam facut nimik eu chiar nu inteleg sa stai pe joc si sa primesti asa ban pur si simplu cand tu ai inceput o viata lunga pe oras si hop si ai ban chiar nu va inteleg sincer acuma

Ban-ul este activ si pe discord?: nu ID 707

Active member
Numele tau:Ivan
Id-ul tau:707
Motivul banului:Bug abuse
De ce doresti unban?:FIidca nam facut nimik eu chiar nu inteleg sa stai pe joc si sa primesti asa ban pur si simplu cand tu ai inceput o viata lunga pe oras si hop si ai ban chiar nu va inteleg sincer acuma

Ban-ul este activ si pe discord?: nu ID 707
Buna banul a fost oferit de catre @Diana5.
@Diana5 discuta cu baiatul te rog

⚙️ Administrator

⚙️ discord.gg/haosro

⚙️ Contact(discord): _geoastra55_

New member
Buna banul a fost oferit de catre @Diana5.
@Diana5 discuta cu baiatul te rog

⚙️ Administrator

⚙️ discord.gg/haosro

⚙️ Contact(discord): _geoastra55_
buna diana nu raspunde pe nici o platforma si doresc unban pentru ca nam facut nimik,110 ore bro ce sa fac acum eu nam 2 3 ore sa fac prosti pa aivcea

New member
Erai la job-ul de petrol si te ai luat la cearta cu un baiat, te-ai pus pe u si i ai dat 1shot cu pumnul si se pune ca bug abuse.

New member
Erai la job-ul de petrol si te ai luat la cearta cu un baiat, te-ai pus pe u si i ai dat 1shot cu pumnul si se pune ca bug abuse.
Pai dami jail te rog sau alt ceva eu nu doresc ban fiidca am 110 ore si mai multe si nu doresc sa ma mut pe alt server te rog intelegema te rog frumos diana doar nu ban atata am muncit

New member
te rog diana intelegema am fost prost si am facut asta promit ca nu se va repeta doar debaneazama te rog frumosss eu te rog promit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus