Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
👮

Numele sau porecla:Branza Rares
:
👮
ID in game:41062

Vârsta
(minim 15)
:15
👮
Primele 5 cifre din CNP
(IRL):41062
👮
Orele jucate pe server
(minim 70):60
👮
Descriere personală
(minim 50 cuvinte):Ma numesc Branza Rares si am onoarea de am depune sv-ul la un departament de politie sunt prietenos si ascultatore debia astep sa-mi vad colegi daca e sa fie
👮
De ce vrei sa intri in aceasta factiune
?
:deoarece este banoasa si mi-ar place sa fac parte deintr-o asemenea factiune
👮
Din ce factiuni ai mai facut parte
?
:SMURD
👮
Ai citit regulamentul Poliției Române
?
:da
👮
De cât timp joci FiveM
?
:250 de ore sau 300
👮
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer
?
👮
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat
?
-
-
ICC
NUME:Rares
Prenume:Branza
Varsta:32
COD NUMERIC PERSONAL:41062

Vechime in oras:50ore
Scolarizare:Stiinte Sociale
Ocupatie Anterioara:Smurd
Ocupatie curenta:somer
Descriere Personala:ma (minim 50 cuvinte)ma numesc Rares am 15 ani si doresc sa fac parte din aceasta factiune deoare ce imi place actiunea
De ce crezi ca esti destul de bun in cat sa te acceptam:nu ma cred bun dar cred co nici un om nu sa nascut invatat si o sa juc ca o sami apar tara
Cu ce crezi ca esti diferit fata de ceilanti:rabdare

In calitate de membru veti beneficia de
: Salariul de inceput 450.000[imath]si cu cat avansezi in grad poti ajunge la 1.200.000[/imath].
Din dotare veti primi un Tazer, un Pistol, Baston si Armura.
Vehicule terestre: 11 vehicule dotate printre care 1 model 6x6 si 2 masini SPORT pentru urmarire
Vehicule aeriene: 1 elicopter cu viziune termica si 1 elicopter dotat cu turete pentru interventii speciale.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus