Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex Messi
2.ID In-Game:23273
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 fac 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut mă numesc Alex am 15 ani îmi place să mă joc fivem alaturi de prieteni mei să facem un rp frumos eu de fel sunt mai ager sensul al cuvântului îmi place să muncesc pt a obține cv în viața sunt silitor respectos nu îmi place să fiu luat peste picior deloc am destula răbdare cu oameni din fata
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi place rp și vreau să văd cu e
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):10
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):pablo
2.Prenumele (Personaj):Escobar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23273
4.Vechimea în Oraș (Personaj):33
5.Scolarizare (Personaj):politia
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic,șofer de autobuz ,gunoier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):De mic mama și tata mai învățat să am cei 7 ani de acasă să fiu respectos cu lumea din jurul meu sa fim mereu uniți cu toți să învăț pt a obține ceva in viața asta și visul meu era să devin polițist o sâciam pe mama să-mi iaa mașinuțe de poliție că sa mă joc cu ele că vreau să mă fac polițist și știu că pot
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt ager ,sunt silitor ,respectos ,șofer etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nmk
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?:silos respectos energic ascultator sofer

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. ( Descriere slaba )

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus