New member
- Subiect Autor
Adaugă marcaj
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:AditZă
2.ID In-Game:19358
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt băiat de la tara și sunt la liceu în momentul de fata studiez mecanica dar de mic copil mi-a plăcut sa fiu om al legii și sa ajut oameni care sunt în pericol sa fie în siguranță. Sunt liniștit și introvertit de fel lucrez ok în echipa și sunt calm dar dacă ma calci pe bătătură ne supărăm.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut oameni care sunt în pericol sa fie în siguranță și vreau sa păstrez străzile curate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):apropiate 1 an
9.Experiența în Roleplay:roleplay-ul este un mod bun de a învăta cum să ne purtam în viata reala.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):adrian
2.Prenumele (Personaj):virgil
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19358
4.Vechimea în Oraș (Personaj):70
5.Scolarizare (Personaj):absolvit liceul
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer autobuz-taximetrist-uber-gunoier.
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt băiat cuminte îmbrăcat decent și am o prezenta bună zic eu. Am 1.80 înălțime și 65 kg m-am născut în Paleto dar vreau sa îmi iau casa îl LosHaos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:știu sa lucrez în echipa și am o pasiune pentru acest job.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu nu simt ca sunt diferit prea tare fiecare are personalitatea lui.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1știu sa lucrez în echipa
2.sunt ager
3.invart repede
4.sunt atent la explicatii
5stiu sa conduc foarte bine.
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:AditZă
2.ID In-Game:19358
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt băiat de la tara și sunt la liceu în momentul de fata studiez mecanica dar de mic copil mi-a plăcut sa fiu om al legii și sa ajut oameni care sunt în pericol sa fie în siguranță. Sunt liniștit și introvertit de fel lucrez ok în echipa și sunt calm dar dacă ma calci pe bătătură ne supărăm.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut oameni care sunt în pericol sa fie în siguranță și vreau sa păstrez străzile curate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):apropiate 1 an
9.Experiența în Roleplay:roleplay-ul este un mod bun de a învăta cum să ne purtam în viata reala.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):adrian
2.Prenumele (Personaj):virgil
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19358
4.Vechimea în Oraș (Personaj):70
5.Scolarizare (Personaj):absolvit liceul
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer autobuz-taximetrist-uber-gunoier.
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt băiat cuminte îmbrăcat decent și am o prezenta bună zic eu. Am 1.80 înălțime și 65 kg m-am născut în Paleto dar vreau sa îmi iau casa îl LosHaos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:știu sa lucrez în echipa și am o pasiune pentru acest job.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu nu simt ca sunt diferit prea tare fiecare are personalitatea lui.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1știu sa lucrez în echipa
2.sunt ager
3.invart repede
4.sunt atent la explicatii
5stiu sa conduc foarte bine.