Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Armando
Id-ul tau: 616
Varsta ( Minim 15 Ani ): peste 3 saptamani fac 15
Ore: (Minim 50) 46 dar promit ca o sa fac 50 pana maine
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Am mai fost staff pe alt server si chiar mi-a placut si in mare parte vreau sa fiu staff deoarece vreau sa ajut membri al coumintatii Haos Romania cat pe joc cat si pe discord, mi-se pare ca staff-ul isi face treaba foarte bine pe server doar ca sunt prea multi jucatori uneori.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Mi-se pare ca grupul staff de pe Haos Romania este plina de persoane cu bun simt si intelepciune, pot sa ajut server-ul cu rezolvarea problemelor ic cat si ooc, am fost staff in trecut si am avut peste 200 de tickete cu 0 staff warn. Simt o placere in ajutarea altor persoane.
O mica descriere despre tine:

Ma numesc Armando, sunt genul de persoana serioasa, care daca vrea sa fie respectata, respecta la randul sau. Sunt o persoana sociabilă, cu simțul umorului și prietenoasă. Nu suport nesimțirea și minciuna. Am un simț de echipă foarte bine dezvoltat și îmi place întotdeauna sa mă implic în diferite acțiuni, evenimente. Sunt o persoană căruia îi place să lucreze cinstit iar ceea ce mă caracterizează este bunul simț. Sunt un baiat glumet, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile și să îi respect pe cei din jurul meu. Sunt o persoană obișnuită, cu preocupări normale.

Member
Aplicație acceptată. Contactează un Head of staff pentru a susține testul!!!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus