Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Salut Sunt Bogdan ID 34876 am avut un Roleplay cu politia ( m-au urmarit) si m au bagat la inchisoare IC, ajuns la puscarie am facut ticket, am aratat filmare adminului ID 142 unde s-a constatat ca am facut powergaming si eu si politistul, automat s-a anulat acel roleplay respectiv inchisoare mea IC 290 LUNI
Am primit ADMIN Jail pt POWERGAMING SI DESCHIS OOC IC 120 minute iar politistul 60 minute pt POWERGAMING admin-ul acesta cu id 142 nu mi a scos jail-ul meu din IC (290 LUNI) iar eu acum dupa ce am facut admin jail-ul trebuie sa imi continui iar inchisoarea din ic 290 de luni pentru ca id 142 a fost neatent si nu mi a dat unjail, el acum fiind OFF-LINE si eu trebuie sa stau in jail
Sunt de parere ca Staff-ul trebuie sa fie MULT mai atent in aceste chestii ca uite cum stau in jail degeaba

Member
Țin să menționez in primul rand că nu sunt neatent la tk ,iar în al doilea rând nu mi se pare normal faci un fail doar pentru a ți luat jail OOC mai puțin decât să stai la Jilava ,Jailul IC știu că nu ți l am scos , pentru că a ți dus Rp ul până la capăt și ti ai luat închisoarea pe tot dreptul tau ,ai fugit de poliția ți ai asumat , sa nu crezi că dacă te bag la jail OOC cel din IC se scoate

New member
Țin să menționez in primul rand că nu sunt neatent la tk ,iar în al doilea rând nu mi se pare normal faci un fail doar pentru a ți luat jail OOC mai puțin decât să stai la Jilava ,Jailul IC știu că nu ți l am scos , pentru că a ți dus Rp ul până la capăt și ti ai luat închisoarea pe tot dreptul tau ,ai fugit de poliția ți ai asumat , sa nu crezi că dacă te bag la jail OOC cel din IC se scoate
Din moment ce s a făcut Fail Roleplay, se duce roleplay-ul după cum ai spus si tu! Cum s-a îmi iau jail în role play? Dacă sa făcut powergaming?
Roleplay=Joci un rol, simulezi viața reală, la noi nu a mai fost roleplay din moment ce am făcut powergaming, te salut seară frumoasă N am nimic cu tine și nu am făcut ticket ul pentru a scăpa de jail OOC până la urmă nu îmi era greu să las PC ul aprins doar ca nu a fost corect să iau jaful din moment ce nu s a făcut roleplay
Vă salut!

Member
Îți zic fix ce mi am zis tu "a făcut pg dar și eu am făcut PG ,el a făcut primul ,după ce îmi spui asta și spui că da și eu am răspuns cu un fail că sa plec la masă ai vorbit și pe /me.in timpul unui rp și tu ai spus clar că ști că ai făcut asta și mi ai spus nu e corect sa stau 290 de minute ,stau doar pentru pg și deschidere OOC și țin să îți spun că ai și minți mi ai spus că mai ai 150 de min iar acum spui că le ei de la capăt ,nu are rost sa ne complicam , daca era fail ul așa de grav nu putea să îți duci rp ul la capăt ,și a luat sancțiunea băiatul și tu la fel și aia a fost

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus