Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Alexandru
2.ID In-Game:19505
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51107
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):92
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):imi place sa socializez,sunt prietenos,ambitios....stau foarte bine cu rabdarea,imi place sa imi fac prieteni noi..nu sunt un baiat cu cuvinte vulgare,am ce-i 7 ani de acasa :),in totdeauna imi arat buna starea si bunatatea fata de oameni ,sunt un om cu caracter deosebit si imi place sa fac totul ca la carte.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa intru in Ministerul Aparari Interne deoarece vreau sa le ofer jucatorilor siguranta si incredere mai ales membriilor care intra pe server
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 ani
9.Experiența în Roleplay:1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA,Sunt de acord,si am sa respect regulile impuse

Informații IC:
1.Numele (Personaj):robertt
2.Prenumele (Personaj):bucur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19505
4.Vechimea în Oraș (Personaj):92 ore
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist, sofer autobuz, uber eats
7.Job Curent (Personaj):uber eats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)::Sunt un cetatean al orasului Los House,imi place sa muncesc,sunt baiat dornic de activitate...imi place sa ofer incredere celorlalti membrii al orasului,sunt prietenos...nu imi place sa am conflicte cu altii colegi,nu imi place sa provoc oamenii la scandal sau alte preferinte de provocari si ofer foarte mult respect oameniilor
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Pregatit mental si fizic pentru asa ceva,Rezist la orice test posibil,sunt ager si serios,pot oferi foarte multa rabdare oameniilor cu fel si fel de intrebari,sunt rapid pe interventii si aduc mereu un colt de fericire colegiilor si oameniilor daca este nevoie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt un om ca toti ceilalti!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Prietenos,sociabil,serios,muncitor,ambitios.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus