- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Baluță
2.ID In-Game: 8118
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 si o zi
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51009
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un băiat de treaba am grija sa nu supar pe nimeni si sunt un băiat grijuliu joc fotbal si fac judo
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am fost motivat deoarece si tata este șef in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani pe mai multe servere dar de acesta m am atașat
9.Experiența în Roleplay:mult timp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da le am citit si am învățat
Informații IC:
1.Numele (Personaj):don
2.Prenumele (Personaj):ti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8118
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80
5.Scolarizare (Personaj):nu stiu ce înseamnă
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner si medic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):am mașini multe si încerc sa ma adaptez pe acest oraș si am mulți prieteni si tovarăși si prietene si sunt responsabil si nu dețin arme ilegale nu am probleme cu politia nu am nici un cazie nici o amenda merg foarte legal si totul este bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
entru ca vreau sa fac bine la lume si sa fiu un om de al legii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu există o diferență între oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: 1am grija cu ceilalți
2am grija de oameni
3nu ma iau de oameni fara motiv
4daca s a luat de mine nu il bag in seama dar daca voi fi acceptat nu las nimic
5voi avea grija de toata lumea
1.Numele sau Porecla: Baluță
2.ID In-Game: 8118
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 si o zi
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51009
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un băiat de treaba am grija sa nu supar pe nimeni si sunt un băiat grijuliu joc fotbal si fac judo
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am fost motivat deoarece si tata este șef in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani pe mai multe servere dar de acesta m am atașat
9.Experiența în Roleplay:mult timp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da le am citit si am învățat
Informații IC:
1.Numele (Personaj):don
2.Prenumele (Personaj):ti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8118
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80
5.Scolarizare (Personaj):nu stiu ce înseamnă
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner si medic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):am mașini multe si încerc sa ma adaptez pe acest oraș si am mulți prieteni si tovarăși si prietene si sunt responsabil si nu dețin arme ilegale nu am probleme cu politia nu am nici un cazie nici o amenda merg foarte legal si totul este bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu există o diferență între oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: 1am grija cu ceilalți
2am grija de oameni
3nu ma iau de oameni fara motiv
4daca s a luat de mine nu il bag in seama dar daca voi fi acceptat nu las nimic
5voi avea grija de toata lumea