Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
1.Numele sau Porecla: Vlad
2.ID In-Game:20210
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server:29
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt o persoana calma, care incearca sa rezolve orice fel de situatie, intelegator cu oamenii din jur si cu un caracter deosebit fata de ceilalti.Imi place sa rezolv cazuri, ce se intampla in aceasta factiune.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea pentru a ma alatura departamentului de politie este ca imi place mult acest job, si o sa dau tot ce este mai bun din mine pentru a duce orice neintelegre la capat.De asemenea , faptul ca am mai fost in aceasta factiune, rezulta ca ii voi ajuta pe cei ce sunt la inceput si voi incerca sa ma perfectionez pe zi ce trece pentru acest job.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani si jumatate
9.Experiența în Roleplay: 2 ani si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da,sunt de acord

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Nunumeurat
2.Prenumele (Personaj): Amiralu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20210
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani si jumatate
5.Scolarizare (Personaj):8 clase, liceul, facultatea, master
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas si gunoier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

o fire calma si atenta la fiecare detaliu, fericita sa opreasca infractorii alaturi de colegi.Imi practic jobul din pasiune, nu din obligatie si sper ca personalitatea mea sa fie ideala acestui job, de asemenea ma comport civilizat cu fiecare infractor si incerc sa ii inteleg problema fiecaruia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit pentru a fi politist, deoarece sunt un sofer priceput, care poate prinde usor persoanele care fug de la locul incidentului.Pe langa asta, sunt un tragaci mediocru, nu sunt cel mia priceput, dar nici cel mai slab.Si imi place foarte mult sa prin jefuitorii sau persoanele rele pentru a face dreptate tuturor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: diferența mea față de alți candidații e ca sunt istet, atent la fiecare detaliu si mereu la datorie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: bun, istet, atent, cu iubire fata de meseria prestata, curajos, organizat

Sus