Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: seby
2.ID In-Game:1589
3.Vârsta (Minim 15 ani):13(dar sunt foarte capabil si o sa vedeti la teste daca am ocazia sa le dau
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server: 170(inainte de wipe) 11 acum
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):mie imi place sa imi fac prieteni imi place sa joc football si fivem. Sunt ascultator si invat repede si imi place sa ma uit la seriale cu poltisti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa opresc infractiunile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):tobogan ciocan
2.Prenumele (Personaj):seby(m-am gresit la prima applicatie)
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1589
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 300 -350 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi inainte de wipe
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eram intro zii ma plimbam pe strada stateam pe telefon si unu mia luat telefonul am actionat rapid m-am dus dupa el lam prins si mi-am luat telefonul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:actionez rapid
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt ascultator si invat repede
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rapid ascultator destept trag bine cu arma si conduc bine

Member
Respins, T/C.
O sa ne gandim pe viitor daca vom face ceva pentru oamenii care sunt respinsi sa pot face voluntariat. Mai exact, ce si cum ne vom gandii pe viitor. Momentan te sfatuiesc sa continui sa faci joburi legale sau sa aplici in smurd. Daca iti dovedesti acolo capabilitatile si doresti sa vii in politie, ne poti contacta direct. Pe un chestor sau chiar pe mine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus