Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:blondutzu
Id-ul tau:9635
Id-ul staff-ului reclamat:nu il stiu dar e astro
Motiv:nu filmeaza la un ticket cu sanctiuni
Explicatie:Eram la sowroom si am dat test drive la un motor si am intrat in gard ca prostu eu instant am facut un tk si un mecanic voia sa fure de pe mine si eu apasam f7 deoare ce facusem tk pentru bug si dupa 3 4 minute vine adminul la tk si nu a putu sa imi dea rev ca naveam filmare si a chemat un medic de afr sa imi dea rev si apoi ma striga pe chat astro 9635 ai rp si eu iam zis nu si eu am spus sa se uite pe filmare lui ca eu am facut tk inainte baiatului ala si asteptam sa vina adminul si a spus ca nu are filmare
Dovezi:nu am dar doresc sa vad filmare cu tk lui pentru sanctionarea mea deoare ce eu acum stau 3 4 ore la jail plus warns

Member
Deci eu nu am filmare , când lumea face tickete, că sunt foarte multe. Stai liniștit nu te sufoca, că eu filmez, am zis clar , admini nu sunt obligații sa filmeze!+Mecanicul dacă fura de pe tine , era și el sancționat la rândul lui !
BY ASTROJKE , Membru Staff

Member
+ RP , se face, mai departe atât timp , când erai mort.Dacă venea, se termina, după ce pleca, îl continuai !

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Adminii nu sunt obligati sa filmeze tickete-ul. Totodata tu nu ai detinut o filmarea pentru a arata admin-ului care a fost problema cauzata pentru moartea ta. Reclamatie respinsa. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus