Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mihai
Id-ul tau: 2588
Id-ul jucatorului reclamat: 941
Motiv: Owner Pe Alte servere și e in mecanici
Explicatie: Este Owner pe alte servere de fivem, discord
Dovezi:

Atașamente

• Screenshot_20240106-220544.png
    Screenshot_20240106-220544.png
    126,7 KB · Vizualizări: 16
astept mai multe dovezi
Salut Geo, sunt fratele lui irl, i s-a dus bateria la telefon sa posteze celelalte dovezi dar am intrat eu pe contul lui de discord si i-au dat kick de pe serverul lui Cristi de discord deoarece au vazut reclamatia. El le-a facut si o reclamatie mecanici si a fost acceptata. 1704575805493.png. Puneam link-ul de la serverul de discord dar nu voiam sa fac reclama la alt server fie ca eu nu sunt pe el. Daca vrei iti trimit in privat link-ul si vezi tu in persoana.

Active member
Salut Geo, sunt fratele lui irl, i s-a dus bateria la telefon sa posteze celelalte dovezi dar am intrat eu pe contul lui de discord si i-au dat kick de pe serverul lui Cristi de discord deoarece au vazut reclamatia. El le-a facut si o reclamatie mecanici si a fost acceptata. Vezi atașament 211. Puneam link-ul de la serverul de discord dar nu voiam sa fac reclama la alt server fie ca eu nu sunt pe el. Daca vrei iti trimit in privat link-ul si vezi tu in persoana.
verific

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus