New member
- Subiect Autor
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!astept mai multe doveziNumele tau: Mihai
Id-ul tau: 2588
Id-ul jucatorului reclamat: 941
Motiv: Owner Pe Alte servere și e in mecanici
Explicatie: Este Owner pe alte servere de fivem, discord
Dovezi:
Salut Geo, sunt fratele lui irl, i s-a dus bateria la telefon sa posteze celelalte dovezi dar am intrat eu pe contul lui de discord si i-au dat kick de pe serverul lui Cristi de discord deoarece au vazut reclamatia. El le-a facut si o reclamatie mecanici si a fost acceptata. . Puneam link-ul de la serverul de discord dar nu voiam sa fac reclama la alt server fie ca eu nu sunt pe el. Daca vrei iti trimit in privat link-ul si vezi tu in persoana.astept mai multe dovezi
verificSalut Geo, sunt fratele lui irl, i s-a dus bateria la telefon sa posteze celelalte dovezi dar am intrat eu pe contul lui de discord si i-au dat kick de pe serverul lui Cristi de discord deoarece au vazut reclamatia. El le-a facut si o reclamatie mecanici si a fost acceptata. Vezi atașament 211. Puneam link-ul de la serverul de discord dar nu voiam sa fac reclama la alt server fie ca eu nu sunt pe el. Daca vrei iti trimit in privat link-ul si vezi tu in persoana.
S-a rezolvatverific