Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:kasper
Id-ul tau:41572
Id-ul staff-ului reclamat: nush exact id ul dar pe unul il cheama anticheat.ac si celelant david
Motiv:ieri am luat ban de la anticheat.ac pe motiv troll eu am facut un tk si am intrebat ce am facut pentru acest ban si domnul david mia raspuns : ca am facut fail , mai pescurt am dat un pumn unui politist si ca nu toleram astfel de chestii pe sv
Explicatie: consider ca nu am facut nimic atat de grav pentru ban perm cu motiv troll si daca o sa vedeti filmarea care o are baiatul acela ati vedea
Dovezi:am o poza in care domnul david mi-a zis ca am facut failuri masive mai pe scurt am dat cu pumnul in politist fix asa a zis .

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Salut, presupun ca stii ce ai facut dar in caz ca nu o sa ti mai zic eu o data.
Bun, politia te urmarea iar tu opreai de fiecare data pentru a te ajunge (cop bait), dupa ce s-au dat jos din masina si ti-au spart rotile ai continuat sa mergi (pg) iar ulterior te-ai dat jos din masina. In timp ce 3 politisti aveau armele pe tine tu ai inceput sa faci inifinity pe ei iar dupa ce ai murit ai inceput sa vorbesti mort.

Ban-ul ramane.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus