Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Id-ul staff-ului reclamat: 5
Motiv: Toxicitate
Explicatie: eram intr-un rp si ii spun la politist ca vreau sa vad o filmare gopro de 20 de ori si se face ca nu intelege, vine colegu lui la care ii spun si lui asta de 10 ori si el tot spunea "ce filmare?" m-am enervat si l-am injurat o singura data, dupa vine un grad mai mare si nici nu am timp sa ii explic ce se intampla ca imi iau ban in roleplay fara sa mi se spună ceva.
Dovezi: am filmare dar nu se aude cand vorbesc, dar in acest caz vreau sa vad filmarea lui antrax

Ultima editare:
Member
1. Tu vorbesti in chineza
2. Tu nu ai chef de chestiile astea știți voi ce. Alea doua litere... ( RP)
3. Nu te conformezi la ce ti sa solicitat sa faci
4.Parchezi mașina ca sa nu poata fi perchezitionata
5. No-Fear
6. Arogant si in așa zisul RP cat si OOC.
7. VDM cu Ram-ul de lai scos din garaj sa pleci cand aveai armele a 4 politisti indreptate spre tine.
8. Toxicitate fată de alți playeri.

PS: Aroganta ta a adus la sacntiunea care ai primito. Nu sunt obligat sa iti dau explicatii din momentul in care tu nu poti duce o conversatie normala si crezi ca esti scutit de regulament.
Dacă ai o filmare atașeazo.
Eu nu o să prezint dovezi video sau orice alt tip atata timp cat tu sau oricare altă persoana iși bate joc.
Tot ce ai scris tu in motivul reclamatie este total diferit de ce sa intamplat. Asa ca te rog ori scrii ce sa intamplat cu adevarat ori incetează cu chestia asta.

@TLB3035

1722475358465.png

Member
'' De ce doresti unban?: il injur pe politist ca ma pune sa spun ceva de 20 de ori si nu ma intelege, vine gradul mare si nici nu am timp sa explic ce se intampla ca imi iau ban. ba frate facem roleplay pe serveru asta sau nu ca antrax a intrerupt un roleplay foarte avansat pentru ora la care s-a desfasurat. m-am enervat cum toti se enerveaza cand ceva nu merge cum trebuie si nici nu i-am zis cu rautate. ''

Member
ai vazut politisti morti? nu deci nu e vdm frate am zis de la inceput ca am evitat sa dau in politisti cu masina de la inceput

Member
si in + cand am fugit cu ramu si-a dat careva tp sau nush ce drq sa intamplat ca masina a zburat in aer si eu am murit

Member
rp-ul a fost, degeaba spui minciuni ca la toate rp-urile de pe serveru asta se face cate un fail si fail-ul vostru a fost din momentul in care nu stiu cine si-a dat tp random la mine in rp cand politia putea sa vina frumos dupa mine cu masina.

Member
degeaba pui filmarea politistului cand eu vreau sa vad filmarea lu ala care si-a dat tp in rp

Member
in + filmarea a fost taiata fix acolo unde si-a dat tp adminu sau nu stiu cine si-a dat tp.

Member
in + filmarea a fost taiata fix acolo unde si-a dat tp adminu sau nu stiu cine si-a dat tp.
calmeaza-te,incepi sa te victimizezi.
1.un rp foarte avansat ca tu la acea ora nu ai chef sa faci acel ceva ce incepe cu r,ca de,vorbim chineza si engleza
2. Tu refuzi ca de,esti cineva si poti refuza ca e ora tarzie un rp
3. Scoti RAM-UL din garaj in timp ce politia are armele pe tine si fugi,retinem,rp avansat ca si irl se spawneaza masina
4. La final,injuri politistul si ii spui ca te enervezi si iesi de pe oras
5. In asa zis-ul rp refuzat tu ii intrebi daca permit chineza
Mai pe scurt,ce ai facut acolo nu este pic de rp din moment ce tu,ai spus ca nu ai chef la ora aceea sa faci acel ceva,adica facand refuz.Te rog nu te mai victimiza si calmeaza-te,de agiti degeaba fara motiv + ca incepi cu arogantele asupra lui pe chat-ul general. @TLB3035

Ultima editare:
Member
e doar o scuza nu au fost arogante pe chat, dar din pacate nu ati vazut dm-ul.

Member
in primul rand nu era nimeni cu arma pe mine cand am scos masina, ei au pus armele cand am inceput sa fug.
2] nu a fost nici un tip de chineza din momentul in care ei nu au permis.
3] nu e rp refuzat din momentul in care eram prezent la el.
4] inca nu am vazut filmarea baiatului care si-a dat tp, astept o filmare.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
In urma discutiilor avute cu membrii staff si citind mai sus cele spuse cred ca se vede foarte clar, cu explicatii cat mai logice si pertinente, nivelul "rp-ului" care a avut loc. Consider clar ca ai fost sanctionat corect, si sfatul meu e sa inveti din greseli si sa iti perfectionezi cunostintele legate de roleplay ca sa nu se mai ajunga aici.

Si pe langa asta. cand faci o reclamatie trebuie sa vii cu dovezi valide aratand contrariul, lucru pe care tu nu l-ai facut, automat reclamatia considerandu-se ca fiind respinsa din start. (probe video clare cu actiunea rp, iar video-ul sa cuprinda si partea audio, normal).

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus