Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Penguinu
Id-ul tau: 32534
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: idk da il cheama (Camataru Nicolas)
Motiv:vin la recrutari si cica am black list dar e prima dara cand intru in politie
Explicatie:ma cunoaste occ si nu vrea sa ma bage in politie se vede pe filmare mai multe
Dovezi:filmare

Atașamente

• 1722282713681.png
    1722282713681.png
    287,1 KB · Vizualizări: 7
Member
Hey, am fost de fata cand s-a intamplat actiunea. Din cate stiu ai mai fost in Politie, si ai lasat un istoric nu foarte bun in spate. Ne rezervam dreptul de a alege oameni calitativi carora sa le acordam sansa de a face parte din PR.
Daca nu este vorba despre acelasi Pinguinul si a fost o confuzie, te rog sa mai lasi aici o data un mesaj.

New member
Buna Ariana, nu intelegi daca te rog poti sa intri pe un voice cu mine sa iti explic faza,
nu stiu ce black list am eu, nu stiu ce "istoric nu foarte bun" am lasat eu ,
poate inainte de wipe dar iti garantez si pe filmare se vede cum baiatu ala are cva cu mine personal am mai multe dovezi si se vede ori cum pe filmare.
daca vezi mesajul te rog sa te uiti pe discord la mine in dm pentru a iti prezenta filmarea.

New member
nu iti gasesc discordul daca imi poti da tu un dm (penguinu_spaidar) imi poti da tag pe chat general (pe haos)

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Salut din nefericire camataru nu mai e in pd si a luat ck! t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus