Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Leoo
Id-ul tau:760
Id-ul staff-ului reclamat:20380
Motiv:A sanctionat gresit.
Explicatie:M a sanctionat pe nedrept plus ca pe parteneru meu la rp care a facut id check nu l a sanctionat.
Dovezi:

Member
Salut, ai 24h sa incarci filmarea pe youtube la nelistate si sa pui link aici, alt fel o sa fie cerere respinsa.

New member
Salut, ai 24h sa incarci filmarea pe youtube la nelistate si sa pui link aici, alt fel o sa fie cerere respinsa.
Pe filmarea asta adminu respectiv mi a dat pentru meta. Fix pe aceasta filmare. Si se poate vedea cum cel care a fost omorat a facut id check si nu a primit nici o sanctiune. Eu doresc sa mi se scoata jailu,warnu si banu. Seara faina.

New member
Salut! Nu stiu daca am voie sa intervin aici pe forum dar, cand faci o reclamatie , lasa toata filmarea, nu o taia pana vrei tu. Plus ca admin-ul nu ti-a dat sanctiunea pe degeaba si s-ar fii vazut treaba asta daca lasai toata filmarea.

Member
Numele tau: Alex
Id-ul tau:8263
Id-ul staff-ului reclamat:nu il stiu
Motiv: rolplay
Explicatie:eram intro zona publica a vrut sa ma jefuiasca cineva si a facut tiket si adminul ia spus ca este in zona publica si ca nu are voie dar a mai spus ca avea voie sa imi ia de pe mine tot ce aveam si dupa sa imi cheme un smurd sau sa ma duca la spital si mia dat jail pt ca nu am facut rolplay
Dovezi: am filmare cu tot
Salut! Fa un alt topic pentru aceasta reclamatie.

Member
Dovezi insuficiente!!! Cand faci o reclamatie pune toata filmare!!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus