Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Member
Numele tau: Mario
Id-ul tau: 226
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Los Vagos
Motiv: Oameni care au fost la razboi dar nu sunt in mafie
Explicatie: Nu are rost sa dau explictii aici.
Dovezi:

@Denisjke HAOSRO

image.png
1745011042859.png

Esti bolnav la cap, din nou, posthunting la greu, amandoi au maxim 5 ore deci nu pot scoate armele. Trecand peste aceste mizerii de reclamatii pe care le faceti, banyai era la jail in timpul asta si seferr se uita pe partajare, erau la noi pe statie de dimineata pentru ca eram toti la FFA si vorbeam intre noi. O sa postez logurile amandurora aici public pentru a se vedea ca niciunul dintre ei nu a primit grade pe factiune.

1745024577639.png

1745024611299.png
1745024634230.png1745024659704.png

Nu stiu cum pula mea aveti atata tupeu sa faceti niste reclamatii nefondate, fara dovezi doar ca sa va aflati in treaba. In schimb stati linistiti ca daca va fute grija de reclamatii o sa plece imediat reclamatiile cum ati pierdut 2 saptamani la rand fiecare turf intentionat ca sa ajungeti pe zone mai bune sau cum tu, clown si palemiro va imbracati in Vagos, cu accesoriul nostru doar ca sa faceti cacaturi si sa ne puneti intr-o lumina proasta.

+ Ca poza pe care ai folosit-o o ai de la mine si nici nu se vede daca persoanele respective sunt pe frecventa mafiei sau nu :*

Ultima editare:
1745025591128.png Buletinul + In partea drepta e persoana din buletin. O sa atasez maine poza cu toti 3 imbracati in Vagos.

Adu mi dovada cu jefuitul. Vezi ca pana una alta v am iertat 5 oameni de ck printre care te enumeri si tu. Ai mei nu jefuiau pentru ca eram in timpul raziei. Foarte convenabil cum fix unul dintre voi care ati fost imbracati in galben a anuntat exact dupa: “jefuitori Grove in galben”. Nu stiu cu cine plm ai impresia ca vorbesti sau cu cine incerci sa ti o arzi cu scheme d astea da vezi ca eu nu s vreun pusti de 12 ani din mafie de la tine ca sa mearga sto urile astea ale voastre cu mine

Member
Adu mi dovada cu jefuitul. Vezi ca pana una alta v am iertat 5 oameni de ck printre care te enumeri si tu. Ai mei nu jefuiau pentru ca eram in timpul raziei. Foarte convenabil cum fix unul dintre voi care ati fost imbracati in galben a anuntat exact dupa: “jefuitori Grove in galben”. Nu stiu cu cine plm ai impresia ca vorbesti sau cu cine incerci sa ti o arzi cu scheme d astea da vezi ca eu nu s vreun pusti de 12 ani din mafie de la tine ca sa mearga sto urile astea ale voastre cu mine
Da , sunt filmari cum jefuiau cei din vagos ooc stiu , ca ic am murit si mi-au spart goprou si sunt mai multe filmari

Sus