Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Alesson
Id-ul tau: 919
Id-ul staff-ului reclamat : 6835 tudor
Motiv: mistouri la tk + nu stie ce e ala meta ( informatii ooc folosite in scop ic ).
Explicatie: Totul incepe printr-o urmarire pe mitshubisihi evo crem, x7 verde il ajuta sa scape. Fac un accident cu x7 le si cad la pamant. In filmare se vede clar ca ma uit in pamant, nu pot vedea daca are numere de inmatriculare sau nu, iar cand ma duc la motor pe aparatul radar se observa numarul de inmatriculare HS 1170. Nu il dau in urmarire, ci ma duc usor la sectie. Dupa ce ma duc la sectie, imi reincep treaba de pd. Ma reintalnesc cu mitshubisiul si de atunci incepe o ancheta.
Dovezi:

Alte precizari: Daca folosesc un sistem implementat de Denis, fac META si PG. Mai nou folosesc o informatie OOC ( radarul e OOC ) si imi ofera avantaje IC. PG ul dat de tudor se refera la faptul ca am puteri supranaturale doar pt ca radarul bate si in spate. Atat timp cat eu vad pe REAR numerele de inmatriculare si le folosesc pt a da in urmarire, nu vad o problema. La acest ticket in afara faptului ca se cunosc intre ei si nu s-a luat in calcul nimic din ce am spus, s-au facut favorizari si misto uri.

" Ai dreptu' la un avocat public sau privat " /// " Leonte Genovese in instanta, orice spuneti va fi folosit impotriva voastra"

a 2 a filmare, baietii fac arogante ca cine sunt eu cu 3 grade sub micutzu si ma bag peste el, si nu sunt sanctionati.

Ultima editare:
Member
Reclamatie acceptata! Voi discuta cu respectivul si va fi sanctionat!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus