Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: DonPopa
Id-ul tau:1118
Id-ul staff-ului reclamat: 329
Motiv: dis in rp
Explicatie: a fost razie pe cayo pe la ora 15:30.Si mi am luat timeoud deoarece am adesea probleme cu netul...in tot timpul acesta am incercat sa revine pe sv pt a continua rp ul cu PD ul,iar in timpul acesta Admin ul Snack ma chemat pe chat cum ca daca nu intru in 5 min IMI IAU pt dis in rp.Am depanat problema cu netul,si am intrat in mai putin de 5 minute.Iar cand am revenit pe sv,in loc sa continui rp ul cu PD ul acesta le zice diicotilor sa ma BAGE la inchisoare si dupa sa ma bage in banat.Cand normal trebuia sa imi de a jail pt sentinta pd si dupa sa ma baneze.
Dovezi:filmari,le trm in pv pe dis.(TIN SA MENTIONEZ CA AM FILMARE DOAR IN MOMENTUL IN CARE MI AM LUAT TIMEOUD)

Member
Membru staff
salut te rog sa urci filmarea pe youtube la nelistate si sa atasezi link aicia fara https

Member
Membru staff
Dupa ce am discutat si pe discord si am vazut si filmarea banul va ramne ai fost asteptat 12 min si nu ai nici o filmarea de la ticket sa vedem exact ce sa spus acolo . ai film,are pana ti sa dat disconect si imediat oprita. Cerere respinsa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus