Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Florin Capitanu
Id-ul tau: 440
Id-ul staff-ului reclamat: 9906
Motiv: rdm
Explicatie: Cel care a facut ticket pentru a ma sanctiona pe mine si pe id 10129 i-a aratat adminului doar roleplay-ul cand am venit la spital si l-am batut . Eu cu id 10129 si id 16756 am mai avut un roleplay , oarecum ca baiatul cu id 16756 il stia de la pescar si de la un ticket . Eu cu id 10129 mergeam la CNN pentru a da anunturi , si prietenul nostru cu id 16756 s-a oprit sa vorbeasca cu el. Dupa ne am dus si noi , id 10129 l-a intrebat daca vrea sa il lacheasca si el ne a zis noua "cum,cum e sa ma lachesti , ia!" si a urcat in masina si a plecat injurandu-ne . Dupa ceva timp l-am prins la spital si l-am luat la pumni . Mie nu mi se pare rdm cand baiatul acela i-a aratat doar rp-ul de la spital si dupa ce i-am aratat roleplay-ul de la CNN nu s-a schimbat nimic . Din punctul meu de vedere adminul face favorizare pentru cel de a facut ticketul!
Dovezi:Are si adminul , am si eu.

New member
Eu cu id 10129 am fost sanctionati doar pentru partea a II-a !

Member
Nu mi se pare deloc ok ce ati facut voi aici.
1. Citez "il stia de la pescar si de la un ticket". Este strict interzis asa ceva, sa recunosti o persoana dor pentru ca a fost la un ticket.
2. Voi ati deschis OOC-ul cu acel "te-ai rugat la Dumnezeu?"
3. Nu vad care este motivul pentru care l-ati luat la bataie + ca l-ati batut intr-un spital, unde se roleaza ca e plin de medici
Reclamatie respinsa!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus