Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Penguinu
Id-ul tau: 637
Id-ul staff-ului reclamat: 1750
Motiv:nu stie sa sanctioneze corect
Explicatie: Un baiat a vrut sa ma bata cu un ciocan atunci cand a auzit ca ii cer bani pentru ca a vrut sa imi fure masina, el a luat-o la fuga si eu dupa el ,
am ajuns fugind la clubul vanila din paleto, acolo individul a scos un ciocan si m-a batut moment in care prietenul meu l-a picat, prietenul meu m-a dus la spital ne-am intors la el si eu am furat dupa el majoritatea de iteme, el sa scarpinat la ochi mai mult de 3 secunde (se vede pe filmare) dupa el a facut ticket inainte sa isi ia respawn, adminul a vazut filmarea si a considerat ca ce am facut eu este: Jefuirea persoanelor sub 80 de ore.
Ce a considerat adminul ca a facut acel baiat: Nimic (pe langa ca a facut ticket in rp ca nu a asteptat sa primeasca respawn) + (sa uitat la id-uri mai mult de 3 secunde)
Adminul a spun sa ii dau tot ce i-am luat (aici nush daca e bine sau nu) i-am dat lucrurile (deci mai pe scur eu am luat ban 3 zile si baiatu Nimic)
Dovezi: Filmare (sorry pentru sunetul ala de la final)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus