Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Penguinu
Id-ul tau: 637
Id-ul staff-ului reclamat: 242 Envy
Motiv: Sanctioneaza gresit
Explicatie: Eream la sectia de politie si m-am luat la cearta cu un baiat acesta ma luat la bataie si eu m-am auto-aparat cu o sticla sparta, dupa domni politisti au venit si m-au dus la celule unde imi calculau sentinta iar jos erea un baiat care ma injura , eu am zis politistilor sa il opreasca sau o sa il potolesc eu, ei au refuzat sa il potoleasca si eu m-am dus cu sticla si din greseala (se vede si pe filmare) am injungiat un politist dupa

alejandro cortez a deschis occ-ul si a venit envy urmand sa vada Filmarea si el a decis ca de la o sticla in burta pentru a ma auto-apara este troll. (se vad mai multe pe filmare)​

Dovezi: Filmare in link-ul de mai jos

Ultima editare:
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Salut, ți-am spus ca sancțiunea a fost acordata deoarece:
1. Tu in viata reala, in fața unei sectie de politie aglomerata, nu injunghii pe cineva.
2. La celule jos, iarăși, erau 2-3 polițiști prezenti si tu il alergi pe acel baiat care astepta sa dea teste ca sa il injughii si pe el, dar din cauza scriptului ai bagat sticla n burta polițistului, ceea ce crede ma ca nu ai face asta niciodată in viata ta (se ruleaza ca secția este plina de polițiști, gardieni etc.)
3. Ți-am spus ca daca crezi ca Alejandro a deschis ooc-ul ii faci o reclamatie separată.
4. Ținând cont ca te joci de atâta timp pe serverul asta, te-am sancționat ca atare deoarece tu știai ce faci si ca vei primi sancțiune.

New member
salut, cum am spus și mai sus eu eream luat la bătaie și pentru a mă auto-apăra am scos sticla și am înjunghiat băgat-o în el vai ați văzut doar cum l-am înjunghiat și ați venit la mine, m-ați prins am fost dus la celule și de Acolo (am scris și mai sus in reclamatie ) un băiat m-a înjura eu v-am spus să-l potoliți nu ați vrut din greșeală am picat un polițist ca stătea lângă băiatul ăla . Și de acolo tu ai ajuns la concluzia ca de la un fail este troll. In plus tu ai zis (se aude și pe filmare ) ca eu sunt de mult server și trebuia sa știu. Deci există sancțiune în regulament de cop-bait sau multe altele nu doar troll pentru orice. Și nu contează atât de mult dacă de joci de mult ca dacă îți vine unu cu 2000 ore și face RDM sau altceva nu în seamănă ca e troll in sancționezi conform regulamentului.

Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Exact ce ți-am zis, avand in vedere ca te joci de mult, si stii regulamentul (ai fost si grad mare in politie) te-am sanctionat cu troll deoarece nu esti orice incepator care abia a intrat pe fivem pentru prima data, si s a vazut clar ca tot "rp-ul" facut de tine era cu scop de troll. Ai si drept de plata la ban

New member
Îți mai zic o dată ca poți să fii și de când a apărut serverul nu contează sancționezi cum e în regulament scrie undeva ca dacă ești de mult pe sv la cel mai mic fail îți ei ban ???? Te rog să nu mai răspunzi la ți și așteaptă un grad mai mare să răspundă.

Member
Salut ! Reclamație acceptată ! Sancțiunea pe care trebuia să o primești tu ar fii următoarea * cop fear* nu ai rulat frică de poliție și fail Rp ( în viața reală nu ai fii atac pe cineva cu o sticlă lângă un polițist ). Referitor la staff voi discuta cu el despre asta ! Te rog să îmi scrii pe discord după ora 12 ! Pt a-ți da noua sancțiunea și de a-ți scoate banul ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus