Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Ianis
Id-ul tau:1617
Id-ul staff-ului reclamat6
Motiv: low-efort
Explicatie:eu împreună cu mafia ne certasem cu 2 jucători din vagos și ne urmăream reciproc , ne urmărea și un elicopter , iar eu împreună cu colegi mei i am dus la spălare la noi pe zonă și am văzut ca tot vin ( eu împreună cu un membru din vagos ne înjurasem deja și a dat și peste mine cu mașina )
Mai pe românește eram în beef , totu bine și frumos când am văzut ca tot vine și heliu și bugatiu ne am simțit amenințați și am început să tragem

Dovadă : da ( nu pot să o încarc o pot arăta pe parta )

Id 6nu știe a sancționat și nu poate citi” scena rp

Țin să menționez : Zona famata , zona noastră , bătaie acolo , era normal să tragem în el .

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
salut ai timp 24h sa pui o dovada video in caz contrar reclamtia ta va fi respinsa automat.

Member
SE VEDE CLAR IN FIMARE CUM NE CERTASEM CU BUGATII SI HELI SURVOLA SI NE URMREA .am inceput focu pe bugati si automat am tras si in heli , !!!! dupa ce am tras iar a venit
noi ne am gandit ca e heli de info
pe filmare am explicat in search tot

Member
Salut , am fost sanctionat pentru low effort ca am tras dupa in heli cand noi ne bateam acolo vizioneaza filmarea si vezi daca am facut low effort , DACA nu am facut vreau unwarn si sa fie adminu sanctionat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus