Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cojocia
Id-ul tau: 38397
Id-ul staff-ului reclamat: 39026
Motiv: A facut favorizari ,si nu a sanctionat si greselile celuilalt jucator
Explicatie: Am avut un conflic cu un baiat .Acesta a venit la mine si ma provoca continuu sa ii dau lanterna ceea ce inseamna ca face provoking (nu a sanctionat)(Intr-adevar eu i-am spus acelui jucator ca o sa ii dau cu lanterna ,dar am plecat si a revenit la mine ).Eu mai eram cu un baiat in masina .Baiatul cu care eram nu a avut niciun minim de roleplay cu cel ce a facut bonul si nu a fost sanctionat ,si i-a dat lanterna fara niciun fel de motiv ,ceea ce inseamna ca a facut RDM (nu a fost sanctionat pentru asta ).Acest admin a spus ca daca ma bat langa sectia de poliitie se considera fail rp.Acel baiat ce a facut PROVOKING SI RDM a inceput baiata primul ,ne-am lesinat reciproc ,dar tot eu am fost sanctionat cu FailRP cu toate ca el a inceput bataia ...Eu am fost sanctionat cu FRP si PG (Imi asum sanctiunea ,stiu ca am gresit)
Dovezi:

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
am discutat asta pe voice deja, nu intleleg rostul acestui ticket odata ce ti am explicat de mai mult de 5 ori cu exemple rp/reg si vad ca tot nu ai vrut sa intelegi, mi am racit gura degeaba, nu e nimic. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus