Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Bigotti
Id-ul tau:25951
Id-ul staff-ului reclamat: 18514
Motiv: baiatul nu stie sa sanctioneze
Explicatie: Am facut un ticket deoarece un baiat nu a vrut sa deschide inventarul iar cand a venit adminul a spus ca persoana nu este obligata sa deschida inventarul.
Dovezi:da

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Salut, urca filmarea pe youtube (nelistate) si ataseaza link ul aici!

New member
Numele tau:Mihai
Id-ul tău:33216
Id-ul staff-ului reclamat:21064
Motivul:Nu știe sa sancționeze nu se comporta frm face mișto am fct tk el a venit I-am arătat filmarea am greșit și eu și băiatul respectiv am spart gașca după am fct alt tk sa întreb cu pot face reclamație staff el a intuit ca vr sa ii dau lui după a zis ok atunci vei avea și tu jail și după a sancționat sa nu mai spun ca sa încurcat de 2 ori (nu este capabil).
Dacă ați putea rezolva prb mâine la 20:00 va rog sa.
Va arat mâine la 20:00 pentru ca am școală

Well-known member
Numele tau:Mihai
Id-ul tău:33216
Id-ul staff-ului reclamat:21064
Motivul:Nu știe sa sancționeze nu se comporta frm face mișto am fct tk el a venit I-am arătat filmarea am greșit și eu și băiatul respectiv am spart gașca după am fct alt tk sa întreb cu pot face reclamație staff el a intuit ca vr sa ii dau lui după a zis ok atunci vei avea și tu jail și după a sancționat sa nu mai spun ca sa încurcat de 2 ori (nu este capabil).
Dacă ați putea rezolva prb mâine la 20:00 va rog sa.
Va arat mâine la 20:00 pentru ca am școală
Deschide alt topic @mihaiyey38262

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus