Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Iliuta
Id-ul tau:40178
Id-ul staff-ului reclamat: 14 (nu stiu excat dar il cheama pe discord ANDREI 14 si am zis ca asta e id ul)
Motiv: M a banat 5 zile pe motiv de rdm far motiv
Explicatie:Eu am fost acuzat pe nedrept pentru rdm Eu când dădusem în el era deja mort și din câte știu nu se mai pune odată ce e mort(daca se dovedeste ca este adevarat ce spun as dori si un unban)
Dovezi://youtu.be/pNXtGIvyHsk (sunt cel cu ghiozdanul negru de la nike daca nu ma crezi il intrebi pe ANDREI asta nu are voie sa minte)

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Încarcă filmarea cu tot roleplay ul, din filmarea asta pot considera ca e ok sancțiunea.

Ai filmare cu tot?

New member
Ok voi incerca sa gasesc filmare din parte celui care a luat 3 de odata dar eu zic ca o data ce se vede clar pe filmare ca dau in el dupa ce moare nu mai este vreo problema. Dar daca tu zici. La ticket a avut filmare ala cu tricoul albastru filmare dar iti ai seama ca nu vrea sa o deie acolo se vede cel mai clar

New member
S ar putea sa fac maxim rost de filmare cu partea lui andrei cu ce a sanctionat doar asa daca e
pana fac rost de la andrei (gen ala e tot roleplay ul chiar daca iti fac rost de undeva dar nu am de unde tot aia e)

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Reclamație respinsă. Sancțiunea a fost acordată corect.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus