Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: matias
Id-ul tau: 2301
Id-ul staff-ului reclamat: 41024 si 28203
Motiv:
Salut am avut parte astazi la un tk de niste neintelegeri care au aiuns la a mi da 999 minute jali 3 zile ban pt injuri unde se vede clar ca cel pe care I am injurat nu era adminul de la tk iar din spusele lui ar fii staff numai ca nu mi se pare ok deoarece eu nu as putea stii la un tk cine mai e staff inafara de adminu ce a preluat tk ul deoarece nu am intrat pe discord sa vad ○ filmare va las filmare cu tk ul si cu ce a mai urmat la jail adica am facut un tk la jail sa reclam ce S a intamplat si mi a venit tot acelasi admin ce mia dat si jail si i am spus ca nu mai este nevoie asa ca dupa cateva min am refacut in tk si am scris ca as aveg nevoie de un grad mare,tot el a acc si al 2 lea tk si pe langa el s a spawnat si cel ce m ar fii reclamat la tk pentru ce am facut iar cel ce imi acc tk precedent a inceput są imi spuna ca ma sanctioneaza pt tk repetitiv desin eu facand doar 2 tk la ceva diferenta de minute(4-5)restu se v a vedea pe filmari.Eu reconosc in totalitate ca am fost arogant la tk din cauza au inceput sa se favorizeze.fimarile nu imi merg atasate deoarece am o problema la drive voi trimite linkurile de la yt

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus