Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:daniel
Id-ul tau:34890
Id-ul staff-ului reclamat:639
Motiv:favorizare + sanctiuni gresite
Explicatie: mi-a dat 4 sanctiuni gresite spunand ca este normal sa mi se traga la roti cu teizarul, zicand ca am condus cu mai mult de 2 roti sparte dar eu nici macar nu am condus si sustinand ca am facut fail dintr-un motiv stupid [se aude pe filmare]+meta sustinand ca eu iam spus prietenului meu pe diss sa vina si chiar daca as fi facuto eu as fi primit mixing si prietenul meu meta dar el a dat meta la ambi
Dovezi:

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Încarcă filmarea cu roleplay ul pe youtube la nelistate și lasă link aici. Ai la
Dispoziție 24h altfel reclamația va fii respinsă

Member
Numele tau:daniel
Id-ul tau:34890
Id-ul staff-ului reclamat:639
Motiv:favorizare + sanctiuni gresite
Explicatie: mi-a dat 4 sanctiuni gresite spunand ca este normal sa mi se traga la roti cu teizarul, zicand ca am condus cu mai mult de 2 roti sparte dar eu nici macar nu am condus si sustinand ca am facut fail dintr-un motiv stupid [se aude pe filmare]+meta sustinand ca eu iam spus prietenului meu pe diss sa vina si chiar daca as fi facuto eu as fi primit mixing si prietenul meu meta dar el a dat meta la ambi
Dovezi:
RECLAMATIE RESPINSA

DEZINTERES

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus