Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Nita Ionut
Id-ul tau: 26382
Id-ul staff-ului reclamat: 5340 (odo 5340)
Motiv: Sanctiune necoraspunzatoare (sanctionare gresita)
Explicatie: Pe mine m a sanctionat, ca am facut no-f, si pe acea persoana nu a sanctionato deloc (ea ma trage din paleto si ma jefuieste in zona publica, dupa zice ca vezi ca am cutitul la gatul tau si iese fara nici o problema din masina si zice ca are cutitul la gat, dar el era la 2 metri, el cand sa dus la mine mi a zis mainile sus, eu in timpul ala putem spune (pana venea), ca scoteam cutitul din buzunar ca sa imi fie usor sa il scot, si cand a venit am ridicat mainile, si dupa le am lasat putin in jos si am scos cutitul si mi am ridicat mainile si l am injungiat, Cutitul nu a fost scos la timp si am putea spune ca l am ascuns in manusa, ori pana sa vina, ori cand am lasat mainile jos, si l am scos de acolo si l am injungiat, si dupa tot eu imi iau jail si warn, iar acea persana nu isi ia. Dupa ce l am omorat, a facut ID check si tk in roleplay, inafara de jaf in zona publica) (tin sa precizez ca eu vorbeam cu un prieten care se juca roblox, nu avea nici o treaba cu fiveM, doar se uita pe Share S ul meu, si alalalt, era cu 2 care erau in paleto... si tot eu imi iau sanctiune si el nu isi ia, eu cred ca erau prieteni si de aia a fost sanctionat asa, si a venit si adm intr o fractiune de secunda, cum l am omorat)
Dovezi: filmare

In principiu, ori copiezi link ul pe google si te uiti, ori dai paste si il pui pe discord si te uiti de acolo, sau imi dai add si iti arat (gamer3.0000)

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Filmare cu ticketul ai?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus