Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Wolden
Id-ul tau:5909
Id-ul staff-ului reclamat:26742
Motiv: M a sanctionat cu id check dupa ce o pers o fct id check moarta de 4 ori.(am fct id check pt a nu pica din heli [era in piggyback] ) (am ban 7d pt 3/3)
Explicatie:a fost o bataie in groove pe la vreo ora 23 si cv (este pe filmare) dupa cd i am picat pe toti am urcat pe motel ca sa iau ultima persoana. Aceasta a facut id check odata (sa vada cine sunt) a facut iar dupa 1min si am urcat in heli, am rulat tot tot tot, dupa am stranutat si m am scarpinat la ochi pe motiv sa nu sara din heli (nu i am vzt id ul ca am flewless widescreen). Dupa aceasta pe drum a facut iarasi un id check (eram in heli dar nu se vede) si la urma când ajung la poarta rulez iar si il duc in spate si iar se scarpina. I am dat kit si l am dus sa il procesez, aceasta a zis ca vrea sa faca un bon ca are o nelamurire, i am acordat. A fct tk a venit admin ul alesstas. (Presupun ca aceea nu e un avantaj ic si se pune a bit pe ooc dar alesstas a pus cont ca e avantaj ic si ma sanctionat.)
Dovezi:
(am realizat la urma ca sunetul e incet) (intamplarea)

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus