Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Nevys
Id-ul tau:25207
Id-ul staff-ului reclamat:175+17311
Motiv:17311 sta afk pe server ca helper in teste nu facem tickete si 175 comportament neadecvat si aude doar ce vre a el cand baieti ma luau la pula la ticket de fata cu el.
Explicatie:Deci eu nu o sa ma lungesc cu scris aici am sa pun doua filmari cu roleplay ul si ticket ul mie nu imi convine sa fiu luat la pula de admini recunosc nu pot sa spun ca eu sunt sfant da nici el sa ma ia la pula si sa imi faca arogante ca el are trb ca vai doamne e haos regal pe langa faptul ca la dat adelinos de gol ca faceau un clip cica sau roleplay din cate stiu ticketele se pun pe prim plan am fost in staff si asta stiu 100% la 100%.Inteleg am facut o greseala ca l am sunat ic sa ii zic sa vina la bonuri da mie nu mi se pare normal sa fie staff pe server si sa nu vina la tickete ca cica ei fac rp avansat la 4 dim pe langa faptul ca ma lua pe mn ca nu ma intereseaza ca nu e trb mea ca plm, inteleg nu o fii trb mea da nici sa ma minti pe fata ca cica lucrezi la update ca haos regal adica ma facut sa rad cand am auzit si dupa sa il de a de gol prietenul lui pe langa faptul ca mi a stricat rp si ma luat la pula si baieti ma injurau de fata cu el , el dorea ca eu sa continui roleplay ul dupa toate cele intamplate asta mi sa parut ce a mai amuzanta faza . Dupa faza asta consider ca skay nu are ce cautat in staff sau macar sa isi ia down prin faptul ca are arogante si un comportament neadecvat fata de playeri auzi ca el e Haos Regal si Pula mea gen el nu trebuie sa faca tk sau ceva in fine o sa las tot ce tine din ce sa intamplat in cele doua clipuri de mai jos.Si ma deranjat si faptul ca trebuia sa strig dupa staff pe discord . Indiferent daca eu gresec vorbindui urat , el ca staff trebuie sa aibe intodeauna un comportament adecvat.
Dovezi:

Member
Reclamatie respinsa, nu ai nici un drept sa il suni pe telefon IC , ca sa iti vina la tickete.
t/c

standard (1).gif

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus