Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Nevys
Id-ul tau:25207
Id-ul staff-ului reclamat:77
Motiv:Sanctiune cu filmare incompleta baiatu care mi a facut ticket mai mi a facut un ticket inainte si nu a fost sanctionat nimeni deoarece avea filmare incompleta + a facut si plus eu spun ca a facut post hunt deoarece a mai facut un alt ticket dupa
Explicatie:Baiatu care a facut ticketu de a venit id 77 la el si am fost sanctionat avea o filmare incompleta am filmare cu tot ticketu dinainte la care a venit domnul staff Scrib si i a spus ca nu poate sanctiona deoarece era o filmare incompleta si nu de la inceputul roleplay ului pe langa faptul ca am fost sanctionat pe deschidere occ in ic dar eu nu am facut asa ceva am filmare cum nu am deschis ooc in ic dar am fost sanctionat pe treaba asta da as dori sa primesc unjail si unwarn am aici dovada cu tot ticketu de aseara si cu faza ca nu am facut ooc in ic si as dori sa vad si eu filmarea din partea id 77!
Dovezi:

New member
precizez ca dupa o filmare vazuta si din perspectiva lui nevys nu consider ca a fost deschidere ooc doar cop fear...

New member
dar tot mi am facut sanctiunea si de ooc in ic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus