Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Marvin Pletosu
Id-ul tau: 12736
Id-ul staff-ului reclamat: Fonicu
Motiv: OFF-ROAD Extreme
Explicatie: Am avut o razie la miner, eu fiind politist. Mi s-a spus ce masina sa imi iau ( Dacia Duster ) si am mers la razie,
cand am plecat de acolo, am coborat o rampa de aprox. 2 metri ca pe acolo au luato toti colegii. Un baiat suparat ca facem
noi razie a chemat admin pentru extreme off-road. Adminul a venit si ne-a dat warn + jail la 6 persoane. Adminul a fost arogant si a
raspuns la " pentru ce luam jail?" cu " o sa vezi acuma ", plus ca nu a vorbit mai deloc cu noi aratand o aroganta care nu cred ca caracterizeaza serverul Haos. Eu inteleg ca am facut extreme off road, dar eu doar am urmat instructiunile superiorilor si daca ar fi sa imi pun rotii de off road de fiecare data cand folosesc dusterul ( noi dam resell cand trebuie sa alimentam si se reseteaza masina) cine mi-ar deconta?
Dovezi: video mai jos(nu pot sa il pun) discord: Dodo Marvin pe Haos Police

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Incarca filmarea pe youtube pe nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h, altfel reclamatia va fi respinsa!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Dezinteres

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus