Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Rusache
Id-ul tau:1209
Id-ul staff-ului reclamat:165
Motiv::a fost bataie cu cod 0 si a trecut un civil de 3 ori prin acea zona si nu a plecat l-am omorat
Explicatie::a fost bataie cu cod 0 si a trecut un civil de 3 ori prin acea zona si nu a plecat l-am omorat si a venit adminul la mine si mia dat jail pentru rdm si warn (eu nu am stiu ca e civil plus ca eu iam zis sa plece si nu a plecat ) Va multumesc .(nu pot sa stau o zi fara sa ma joc pe acest server sincer am devenit dependent fara misto va rog mult promit ca nu am sa mai fac)
Dovezi: am filmare
1712521742520.png

Member
Ai o dovada video incarca pe YT la nelistate si lasa link aici te rog !
Ai 24h la dispozitie !

Member
Ai o dovada video incarca pe YT la nelistate si lasa link aici te rog !
Ai 24h la dispozitie !
băiatul a fost banat din cauza ca a acumala 3 warnuri si chiar ieu am fost sa ii dau ultimul warn pentru rdm dacă vrei sa vezi o filmare poți sa îmi scrii în privat.

Member
Astept o filmare din partea celui ce a făcut reclamația . Până atunci va rog sa nu faceți FreeChat aici .

Member
Mentionezi ca respectivul a tras asupra ta dar pe aceasta filmare nu se vede nimic ! Pur si simplu te-ai dat jos si te-ai dus direct si ai tras in el ! Puteai sa il somezi odata ce nu avea nici o arma scoasa !!! sa ii pui catusele si il urcai in masina !!
Daca ai o filmare cand a tras asupra ta o astept pana la ora 21 altfel voi inchide topicul !

New member
nu pot sa incarc filmarea toata pe yt pentru ca dureaza 2zile daca putem sa intram pe discord sa iti dau share

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Taie filmarea si incarc-o pe youtube, ai 24h la dispozitie

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Dezinteres

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus