Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:popescu Alin
Id-ul tau:984
Id-ul staff-ului reclamat:198
Motiv:n politist avea camera in mana nu a rulkat pe /me deloc avea camer in mana si imi cerea buletinul si am apasat F7 si cica fail rolplay plus ca ma facut bombalau la tiket si nu la sanctionat si pg el cica na facut
Explicatie:era pg ca in fiata reala cum deschizi boprsetra cu camera trebuia /me las camera si /me cauta in borseta
Dovezi:filmare

New member
nu merge sa atajez daca e pe discord partajare sa va arat Alin.HAOS.GG

New member
In primul rand am spus ca e Refuz RP nu Fail RP, in al doilea rand baiatu a spus ca iti ia buletinul din borseta si ai recunoscut si tu.

New member
daca eu am facut tiket inmptriva ta dc raspunzi tu lasa sa vina alcineva ca e sv ul de HARD ROLPLAY intrelegi daca tu deschizi borseta cu cameras in viata reala eu iti dau ce vrei trui si sa mai zic cv baiatul a zis ca ilam in borseta de unde stia ca e acolo eu il am in portofel asa ca te rog sa nu mai raspunzi tu MLTMESC PP

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Te rog sa lasi filmarea cu tot roleplay. Ai la dispozitie 24h, altfel reclamatia va fii respinsa

New member
Cu totul nu am am doar ce trimise dar pe al doilea link se vede când zisei sa îmi arate toată filmarea și nu avu cel ce făcu tiketu sancționa pe degeaba ca nu avu când începu tot rolplayul mai ales ca ma și înjură la tiket iar domnul Răzvan nu zise nimic

New member
Dacă vi se pare normal acu nu știu . Ce considerați de drept de cuvinta

New member
Cu totul nu am am doar ce trimise dar pe al doilea link se vede când zisei sa îmi arate toată filmarea și nu avu cel ce făcu tiketu sancționa pe degeaba ca nu avu când începu tot rolplayul mai ales ca ma și înjură la tiket iar domnul Răzvan nu zise nimic
Nu te-a injurat nimeni frate, si am sanctionat pe drept ai facut Refuz RP frate. Dar ramane sa vedem ce zice Zake.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Reclamatie respinsa. Dovezi insuficiente.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus