Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Alex
Id-ul tau:14466
Id-ul staff-ului reclamat:52
Motiv:Nu sanctioneaza tot ce se vede pe filmare/favorizare
Explicatie:Am fost la spital unde 2 baieti au dat cu masina peste noi, si peste cv timp au venit iar si le a luat un prieten id u si ei s au enervat si ne au calcat si am fost sanctionat eu pt pg ca am primit un pumn si am alergat cu o pers in spate 2 sec si prt meu pt id check
Dovezi:E prea mare filmarea o putem arata pe dsc

Member
Salut! Te rog sa pui aici filmare, sa o incarci pe youtube!

Member
Ai la dispozitie pana la ora 18:00 sa atasezi filmarea, in caz contrar voi inchide TOPICUL!

Member
Ai la dispozitie pana la ora 18:00 sa atasezi filmarea, in caz contrar voi inchide TOPICUL!
E foarte lunga si nu merge ,am aratat filmarea altui admin cu grad mai mare decat cel reclamat, acel admin cu gradul mai mare a vazut vdm-ul pe filmare si a sanctionat pers respective ,iar adminul care ne a sanctionat numai pe mine si prietenul meu nu o facut asta

Member
zi-mi care admin ca sa vorbesc cu el!
E foarte lunga si nu merge ,am aratat filmarea altui admin cu grad mai mare decat cel reclamat, acel admin cu gradul mai mare a vazut vdm-ul pe filmare si a sanctionat pers respective ,iar adminul care ne a sanctionat numai pe mine si prietenul meu nu o facut asta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus