Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Reactoru
Id-ul tau: 15141
Id-ul staff-ului reclamat: 22
Motiv: nu am avut nici o interactiune cu politia, vreau sa vad o filmare cu copbait-ul
Explicatie: acum cand am intrat pe server ma trezesc la jail
Dovezi: filmare.

buna, te am sanctionat pt ca le tot aratai muie la politisti,iar soferu le adresa injurii politistilor din masina .Si nu mi se pare ok ceea ce ati facut acolo.

New member
buna, te am sanctionat pt ca le tot aratai muie la politisti,iar soferu le adresa injurii politistilor din masina .Si nu mi se pare ok ceea ce ati facut acolo.
Buna, cred ca pe filmare ai văzut ca eram 4 oameni în x7.
Șoferu și pasagerul din dreapta au făcut mișto de polițiști.
Eu personal am stat și nu le-am zis absolut nimic.
În orice caz, repet, solicit sa vad o dovada video și sa dezbatem subiectul asta pe camera tickete.

Member
salut din nou din trebe sa vii tu cu dovada ca nu ai facut cop bait deci in caz ca ai un video cum ca nu tu si cei din masina au facut actiunile respective incarca l pe yt si posteaza aici

New member
salut din nou din trebe sa vii tu cu dovada ca nu ai facut cop bait deci in caz ca ai un video cum ca nu tu si cei din masina au facut actiunile respective incarca l pe yt si posteaza aici
Am înțeles, dar în cazul în care nu am filmare?
Doar de aia am cerut filmare de la Larisa ca să vad exact ce s-a întâmplat.
Dacă avem eu filmare, ma uitam, analizam și dacă eram găsit vinovat nu mai ceream filmare de la ea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus