New member
- Subiect Autor
Numele tau:Toma Fernado
Id-ul tau:10804
Id-ul staff-ului reclamat:-1
Motiv:m a sanctionat gresit pentru reclama server
Explicatie:am vrut sa fur o masina care era deschisa la benzinarie in paleto si avea o muzica de pe alt server, si uni playeri mi au facut ticket si mi am luat ban permanet pe nedrept fara sa fac cv pentru acest lucru.Plus trebuia sa arate acel baiat ca eu am pus acea muzica in acea masina ca sa vada daca am fost eu vinovatul, nu sa imi dea direct fara sa spuna nimic ca eu am fost.Si de ce as face reclama la alt server daca am 130 de ore.
Dovezi:Filmare(puteti vedeta tot ce s a intamplat)
(baiatul acela vorbea 2 de ori ca nu putea sa se puna pe push tu talk) si (plus se auzi de mai de mult muzica ) treaba incepe de la 16:31 pana la final , dar daca nu credeti ca nu am fost de vina puteti sa va uitati de la inceput, mai am si insistat ca am filmare.
Id-ul tau:10804
Id-ul staff-ului reclamat:-1
Motiv:m a sanctionat gresit pentru reclama server
Explicatie:am vrut sa fur o masina care era deschisa la benzinarie in paleto si avea o muzica de pe alt server, si uni playeri mi au facut ticket si mi am luat ban permanet pe nedrept fara sa fac cv pentru acest lucru.Plus trebuia sa arate acel baiat ca eu am pus acea muzica in acea masina ca sa vada daca am fost eu vinovatul, nu sa imi dea direct fara sa spuna nimic ca eu am fost.Si de ce as face reclama la alt server daca am 130 de ore.
Dovezi:Filmare(puteti vedeta tot ce s a intamplat)
Ultima editare: