Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: gambino
Id-ul tau: 29108
Id-ul staff-ului reclamat: 362
Motiv: Sanctiune gresita
Explicatie: Cand m-a tras la tk, domnul Nick mi-a spus ca am facut pg (120 min). Dupa care a cerut parerea lui Mario id -7 cu privire la ce am facut iar el a zis ca ii s-ar parea mai mult fail rp (200 min), in conditiile in care mario nici macar nu a vazut filmarea, doar din ce i-a spus Nick i-a rezultat lui Fail Rp si nu PG(Am aterizat cu elicopterul de pd avand o URGENTA, partial pe trotuar si pe asfalt langa helipad-ul de la medici, la care o perosana care nu i-am influentatat cu nimic rp a venit si s a luat de mine cum ca ,,da aici se aterizeaza?". I am explicat calm ca am avut o urgenta si am avut de lasat medicii la spital ca i-am dus cu 5 min innainte pe nava sa de-a truse ior el mi-a spus ca nu suporta politistii si ca de aia mi-a facut mie tk, de unde reiese putin post hunting..)
Dovezi:
+ poza cum am parcat elicopterul:

Well-known member
Membru staff
Reclamație acceptată. Îi voi atrage atenția adminului să fie mai atent la tickete deoarece el făcea posthunt, iar tu ai fost sancționat corect pentru fail RP.T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus