Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Cristi
Id-ul tau:3897
Id-ul staff-ului reclamat:3585
Motiv:am primit sanctiune de pg fara motiv
Explicatie:am avut un rp in care eram cu un bravado 4x4 si a intrat o supra og in roata din spate si mi am luat ca cica nu am rulat dar intr o situatie reala daca ar fi intrat in roata mea aceea s ar fi rupt si as fi ricosat in fata lui doar ca aceasta nu sa rupt mai ales ca eu nu aveam de ce sa rulez pentru ca aveam o masina de extrem offroard si e logic ca nu as fi patit nimic in situatia in care intra o masina cu maxim 70 km/h in roata mea din spate + ca nu a sanctionat pe toata lumea ca trebuia si baiatu cu supra sa ia jail si lui nu i a dat pe motiv ca nu ii are idu dar mie mi a dat si consider ca trebuia sa dea ori la toti ori la niciunu
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
Numele tau:Cristi
Id-ul tau:3897
Id-ul staff-ului reclamat:3585
Motiv:am primit sanctiune de pg fara motiv
Explicatie:am avut un rp in care eram cu un bravado 4x4 si a intrat o supra og in roata din spate si mi am luat ca cica nu am rulat dar intr o situatie reala daca ar fi intrat in roata mea aceea s ar fi rupt si as fi ricosat in fata lui doar ca aceasta nu sa rupt mai ales ca eu nu aveam de ce sa rulez pentru ca aveam o masina de extrem offroard si e logic ca nu as fi patit nimic in situatia in care intra o masina cu maxim 70 km/h in roata mea din spate + ca nu a sanctionat pe toata lumea ca trebuia si baiatu cu supra sa ia jail si lui nu i a dat pe motiv ca nu ii are idu dar mie mi a dat si consider ca trebuia sa dea ori la toti ori la niciunu
Dovezi:
Reclamatie respinsa , ai fost sanctionat corect. In decursul acelei urmariri ai avut mai multe accidente iar tu nu ai rulat deloc , a fost si u desync si nu l-ai rulat. Iar desync-u se ruleaza. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus