Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Alexandru
Id-ul tau:16013
Id-ul staff-ului reclamat: 28999
Motiv: jail aiurea
Explicatie:
Dovezi:

au venit la o casa, s au certat nus ce unu a chemat intariri, daca viata imi este pusa in pericol avem voie sa intram in curte fara mandat, am flat informatii unde este casa lor si tot, am intrat la ei in curte, nu inteleg unde este fail ul din partea mea, mai ales ca id 31 nu si a luat toata sanctiunea si a luat numa fail fara sanctiunea pt scarpinat la ochi ca s au scarpinat la ochi de 10 ori, fata care era acolo nu si a luat sanctiune.

Member
Membru staff
Trebuie sa vorbesc cu respectivul membru staff sa imi explice situatia mai in ansamblu,in primul rand,filmarea nu este din povul tau,iar in al doilea rand,exista multe intreruperi,deci vorbesc cu adminul si revin cu raspuns

Member
Membru staff
Salut! Am vazut si eu filmarea ca eram la ticket ma scuzati ca ma bag peste, voi omorati persoanele si le lasati acolo si plecati, asta era fail-ul.

Member
Membru staff
Am vorbit cu adminul,am văzut si ce s a vorbit la ticket si efectiv tu dacă greșești casa ca un polițist tu îi lasi așa morți,nicio treabă
Reclamație respinsă
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus