Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:LUCA
Id-ul tau:192
Id-ul staff-ului reclamat: 3042
Motiv:Imi da jail pt id check desi nu a influentat cu nimic rp ul se poate vede si pe filmare ca eu am una de 5h dar nu o pot oprii deoarece este buuguita as dori sa se vada o filmare de la tk ul lui in urma celor intamplate cu filmarea mea si ca nu o pot oprii. Eu m am scarpinat pe un fail facut anterior de un paznic numai ca nu am putut arata,dar nici nu a influentat cu rp cv asta. Pe langa faptul asta adminul cauta mai mult sa fiu eu sanctionat decat el posibil favorizari si mai dadea si vibe de posthunter rau dtot si se poate observa pe filmarea lui deoarece eu am avut prob pe a mea dar fac tot posibilul sa fac rost de ea
Explicatie:am spus mai sus
Dovezi:sa arate el o dovada si eu voi atasa pentru ce am facut reclamatie.

Well-known member
Membru staff
Pune iar filmarea pe YouTube pe nelistate și lasă linkul aici ca asta care ai pus-o nu merge !

Member
Membru staff
Salut Luca,si daca nu îți mergea filmarea să îi arăți povu tau,nu înțeleg cine a arătat filmare încât să îți iei ID check,as vrea filmare cu tot ticketul

Member
Salut Luca,si daca nu îți mergea filmarea să îi arăți povu tau,nu înțeleg cine a arătat filmare încât să îți iei ID check,as vrea filmare cu tot ticketul
Din pacate asa cum am spus eu mi e nu imi mergea filmarea,dar pe moment cand am filmat fail ul pd ului,persoana pe care am reclamat o am avut filmare de 30 sec max 1 min in care sa se vada dupa am oprit. Nu aveam setarile facute la Obs droarece nu il folosesc.
Rugamintea mea este ca cel care se ocupa de reclamatii sa se uite peste filmarea lui deoarece el este obligat sa filmeze.

Member
Din pacate asa cum am spus eu mi e nu imi mergea filmarea,dar pe moment cand am filmat fail ul pd ului,persoana pe care am reclamat o am avut filmare de 30 sec max 1 min in care sa se vada dupa am oprit. Nu aveam setarile facute la Obs droarece nu il folosesc.
Rugamintea mea este ca cel care se ocupa de reclamatii sa se uite peste filmarea lui deoarece el este obligat sa filmeze.
Si acum daca imi deschid laptop o sa se vafa ca in filmarea de mai sus cum inca filmez de mai bine de 19 ore si nu o pot opri.

Well-known member
Membru staff
Toate 3 !

Atașamente

• IMG_0605.png
    IMG_0605.png
    292,9 KB · Vizualizări: 6
New member
Membru staff
Buna Seara , lipsa jumate din roleplay .. filmare incompleta T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus